Bekijk nog meer foto's (11)
BEKIJK VIDEO VAN DEZE PRESENTATIE
Prijs van deze kampeerauto: € 12.999,- Deze camper is per maand voordeliger dan u denkt! Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door-
MotorhomeDepot.nl regio Gelderland
Klik hier voor meer informatie
Knaus 510 met 6 zit en slaapplaatse
AlkoofBouwjaar 19996 slaapplaatsenRijbewijs BHandgeschakeld
Algemeen
Type: AlkoofBouwjaar: 1999Modeljaar: 1999Transmissie: HandgeschakeldBrandstof: DieselKilometerstand: 191.613 km.Vermogen: 123 pk.Ex verhuur: NeeRijbewijs: BMerk auto: Fiat ducato
Maten
Totale lengte: 620 cm.Breedte: 260 cm.Totale hoogte: 297 cm.
Gewichten
Leeggewicht: 2630 kg.Max toel. gewicht: 3400 kg.Laadvermogen: 670 kg.
Slapen
Slaapplaatsen: 61x 2-persoonsbed, 200x160 cm.1x 2-persoonsbed, 195x170 cm.1x 1-persoonsbed, 175x60 cm.1x 1-persoonsbed, 60x175 cm.
Accessoires
SanitairAfvalwatertank (vast)CassettetoiletDoucheSchoonwatertank (vast)Toilet/WasruimteKeukenBoilerGascomfoorKoelkastExterieur/InterieurBuitenlampFietsenrekLadderLeeslampjesLuifelVerwarmingCirculatie-verwarmingSlaapcomfortLattenbodemMatras traagschuimTechniek en veiligheidReservewielZonnepaneelOnderstel/cabineStoel(en) draaibaarStuurbekrachtiging
Indeling
BedAlkoofbedSlaapbankStapelbed lengteKeukenMiddenkeukenSanitairAchter-opstellingZitMiddendinette
Omschrijving
Referentienummer 800579 De camper staat in de buurt van Zutphen.
-
De echte gezinscamper met 6 zit- en slaapplaatsen.

Deze Knaus C580 heeft een krachtige 2.8 JDTD Fiat Ducato motor die alle 6 personen goed kan vervoeren. De banden zijn van 2016 .  De camper mag 670 kilo laden en heeft zelfs een set winterbanden erbij. Er komt een nieuwe APK op 
Er is een omvormer van 600 watt in de camper welke door het zonnepaneel gevoed wordt. 

De 6 zit- en slaapplaatsen zijn verdeeld over diverse plaatsen. Het alkoofbed is voor twee personen een ruim bed, Achter in de camper zijn 2 stapelbedden. Het onderste is het zitje en het bovenste ontstaat door het neerklappen van de "kastjes". Ook van de dinette is gemakkelijk een tweepersoons bed te maken. 
De beide voorstoelen kunnen draaien waardoor er met de bankjes rond de dinette een gezellige zithoek gemaakt wordt. 
De keuken en toilet met douche maken deze camper tot een verplaatsbaar vakantiehuisje voor het hele gezin.

Achterop de camper zit een fietsenrek voor 2 fietsen maar er is ook de mogelijkheid op de chassisbalken een fietsenrek of scooterdrager te plaatsen. Deze laatste is tegen meergeld te leveren. 
Ondanks dat er nauwelijks een onderhoudshistorie is in te zien is de camper wel altijd goed onderhouden en ziet hij er nog goed uit.


Op aanvraag sturen wij u een uitgebreide fotoreportage toe

Wilt u meer informatie, foto's of de camper bezichtigen?

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak.

U kunt contact opnemen met :
Wim Dijkstra of Henk Derksen uw Gelderse campermakelaars.
Mobiel: wim 06-53993823 of henk 0683805697
Mail : wim@ motorhomedepot.nl of henk@motorhomedepot.nl

Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen wordt een uitgebreide CamperCheck, vochtmeting en een RDW registratiecontrole uitgevoerd.  Daarnaast verlopen alle betalingen via stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een camperkeuring te (laten) verrichten bij een onafhankelijke keuringsinstantie teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de camper. 

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.
Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
Aangeboden door:
MotorhomeDepot.nl regio Gelderland
Naar boven