Adria Coral Plus S 670 SL 150pk Aut ARcam luifel nw

Diesel Automaat 2019
Verkocht

Aangeboden door Stam Campers BV

Algemeen

Merk Adria
Model Coral Plus S
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Captainchairs met armleuningen, draaibaar Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Elektrische opstap Garagedeur Links Garagedeur Rechts
Hagelbestendig dak en wanden Hordeur Huishoudaccu Imperiaal Indirecte verlichting Ladder Led ambiance verlichting LED-verlichting Leeslampjes Luifel 4.5 meter Panoramadak Panoramadakraam boven cabine Toegangsdeur 60cm met hordeur uitschuif trapje Verlaagde Cabine instap Vlakke vloer
Onderstel/cabine
16" Velgen met wieldoppen 44H Breedspoor chassis ABS Airbag(s) Airconditioning ASR Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. centrale bekerhouder
Cruisecontrol speedlimiter Dagrijverlichting LED Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lederen stuur en versnellingspook Park Distance Control Stabilisatiesteunen achter Stuurbekrachtiging Traction Hill Descent Control Verduistering Cabine Plissee Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Aes koelkast Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Spoelbakafdekking Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Afvalwatertank geisoleerd Afvalwatertank verwarmd Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Truma 6 Truma Combi Winterisolatie
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Achteruitrijsensoren Lader Zonnepaneel
Radio/TV
Radio-voorbereiding Televisiebeugel USB-oplaadpunt
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren

Gewichten en maten

Totale lengte 750 cm
Stahoogte 210 cm

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengte bedden Lengtebed
Zit
Rondzit
Sanitair
Gesplitste badkamer

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 210 cm
1-persoonsbed 80 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Adria Coral PLUS S670SL is gebouwd in het jaar 2019. De camper heeft een lengte van 7 meter 50, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Ook kunt u ervoor kiezen om deze camper met een C of C-1 rijbewijs met een maximale massa van 4.400KG aan te melden.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen met fraaie rustige bekleding, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare spiegels, een bagageruimte en elektrisch bedienbare ramen. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame 150pk dieselmotor met een automatische versnelling.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale rondzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Centraal in de camper bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de camper vindt u onder meer aparte bedden die een ruime slaapplek aan 2 personen bieden en eenvoudig zijn om te vormen tot een 2 persoonsbed van 2.20 * 2.00 meter. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en pocketveringmatrassen, zeker niet ontbreken. Een bed heeft een lengte van maar liefst 2,15 meter. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming eventueel aangevuld met de comfortabele vloerverwarming van de dubbele bodem.

In deze camper is ook een 60cm hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de grote velgen en sterke stabiele onderstel.

Helaas is ook deze fraaie camper met nuttige accessoires zoals een levelsysteem verkocht, de nieuwe eigenaren vertrekken binnenkort uit Best.

Wij zijn officieel Adria, Sun Living en Sunlight dealer.
Lees meer

Contact

Adria Coral Plus S 670 SL 150pk Aut ARcam luifel nw

Stam Campers BV

Van Heemstraweg 128 F 01

6621 KL, Dreumel (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen