Adria Compact PLUS SL Automaat Airco TV 150pk

Diesel Automaat 2019 41.187 km
Verkocht

Aangeboden door Stam Campers BV

Algemeen

Merk Adria
Model Compact PLUS
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 41.187 km
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
15" Aluminium wielen ABS Airbag(s) Airconditioning ASR Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Centrale bekerhouder Cruise control speedlimiter
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Garage LED dagrijverlichting Lederen stuur en versnellingspook Lederen stuur met radio- en telefoonbediening Lichtmetalen velgen Spatlappen achter Spatlappen voor Stabilisatiesteunen achter Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction Hill Descent Control Verduistering Cabine Plissee
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Captainchairs met armleuningen, draaibaar Combicassettes Dakluik Dakluik groot Garagedeur Links Garagedeur Rechts Hagelbestendig dak en wanden Hangkast
Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting LED-verlichting Leeslampjes Luifel 4 meter Panoramadakraam boven cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Afvalwatertank verwarmd Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte Vuilwatertank geisoleerd
Keuken
AES koelkast Boiler Gascomfoor gaskooktoestel Koelkast Spoelbakafdekking Vriesvak
Radio/TV
DAB radio USB Schotel 85 cm SKEW Televisiebeugel TV 22" incl receiver USB-oplaadpunt
Verwarming
220V Woonruimteairco Circulatie-verwarming Dometic Freshjet 2200 Ringverwarming Truma 6 E
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras pocketveren
Techniek en veiligheid
Achteruitrijsensoren

Gewichten en maten

Totale lengte 660 cm
Breedte 212 cm
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Adria Compact PLUS SL is gebouwd in het jaar 2019. De camper heeft een lengte van 6 meter 60, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare spiegels, een bagageruimte en elektrisch bedienbare ramen. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een automatische versnelling.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Centraal in de camper bevindt zich de complete middenkeuken. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en pocketveringmatrassen, zeker niet ontbreken. Behalve een cassettetoilet heeft de badkamer ook een wastafel, waar u zich heerlijk op kunt frissen. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Deze camper heeft een ingebouwde audio-installatie, zodat u ook tijdens uw vakantie lekker naar muziek kunt luisteren. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Adria Compact PLUS SL of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Helaas is ook deze fraaie smetteloze Adria Compact SL camper met sterke motor, automaat en comfort verhogende accessoires verkocht en vertrekt binnenkort uit Limburg.

Kenteken: ZB-035-P
Eerste toelating: 24.04.2019
Kilometerstand: 41.187
De 48.000km beurt is al uitgevoerd.

Nederlandse camper toekomstig hogere restwaarde door logische kilometerstand (bij import camper onmogelijk)

Wilt u inruilen dan geldt een ander tarief.

Graag overleggen wij in onze showroom hoe wij van deze parel uw nieuwe reisgenoot kunnen maken.

Wij zijn officieel Adria en Sun Living dealer.
Lees meer

Contact

Adria Compact PLUS  SL Automaat Airco TV 150pk

Stam Campers BV

Van Heemstraweg 128 F 01

6621 KL, Dreumel (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen