CI 700 X-TIL ELITE-S

Diesel Handgeschakeld 2012 49.500 km
Verkocht

Aangeboden door Caravancentrale Noord-Holland

Algemeen

Merk CI
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 49.500 km

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel
Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Reservewiel Serviceluik Zonnepaneel
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 700 cm
Leeggewicht 2935 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Kleine zit Middendinette
Bed
Hefbed Vrijstaand bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete kampeerwagen is van het merk CI. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

Verder beschikt de camper over een kleine zit, die een prettige plek biedt om rustig te lezen, te spelen of wat te drinken. Om met zijn allen gezellig te kunnen eten en drinken beschikt de camper over een centraal geplaatste middendinette. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een 10 liter boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het vrijstaande queensbed biedt u alle ruimte en is tevens goed toegankelijk voor het in-en uitstappen. Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

U kunt in deze camper gewoon tv kijken of heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. U kunt met de satellietontvanger en vaste schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Wilt u meer informatie over deze CI 700? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

inruil en financiering mogelijk !

Wij zijn ook op ZONDAG OPEN 12.00 T/M 16.00 UUR



Lees meer

Contact

CI 700 X-TIL ELITE-S

Caravancentrale Noord-Holland

Kelvinstraat 2

1704 RS, Heerhugowaard (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen