Algemeen

Merk Pilote
Model V
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2017
Modeljaar 2017
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 4.000 km
Aantal slaapplaatsen 1
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Combicassettes Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Apothekerskast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Reservewiel Reservewiel-beugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Radio/TV
Televisiebeugel
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 600 cm
Breedte 205 cm
Hoogte 258
Leeggewicht 2850 kg
Rijklaar gewicht 2950 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3300 kg
Laadvermogen 450 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit
Bed
Dwarsbed

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 1 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 130 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze Pilote V is een praktische buscamper, met een slaapplaats minimaal 2 persoon. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels, cabineverduistering en stuurbekrachtiging. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 2-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De apothekerskast biedt u een fraaie opbergruimte voor al uw voorraad. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. De inbouwkoelkast (141 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, het reservewiel, de reservewielbeugel en de trekhaak.
AAN DEZE OPGAVE KUNNEN GEEN RECHTEN ONTLEEND WORDEN

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Contact

Pilote V  600F

Camper-N-Joy

Florijn 19

5751 PC, Deurne (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen