Bekijk nog meer foto's (7)
BEKIJK VIDEO VAN DEZE PRESENTATIE
Prijs van deze kampeerauto: € 96.850,- Deze camper is per maand voordeliger dan u denkt! Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door-
De Klerk Caravans
Klik hier voor meer informatie
nieuwMercedes-Benz SPRINTER 4 x 4 CAMPER
CamperBouwjaar 2017
Algemeen
Type: CamperBouwjaar: 2017Modeljaar: 2017Brandstof: DieselKilometerstand: 30.800 km.Vermogen: 148 pk.Ex verhuur: Nee
Accessoires
Onderstel/cabineAirbag(s)Elektr. bedienbare ramenTrekhaakRadio/TVAudioinstallatieKeukenBoilerKoelkastSanitairCassettetoiletDoucheSchoonwatertank (vast)Exterieur/InterieurHefdakHordeurVerwarmingKachel
Omschrijving

Graag willen wij u erop wijzen dat al onze caravans te zien zijn op onze website de klerk caravans.

De Mercedes 4x4 Sprinter staat te koop aangeboden voor 105.990,00-. Dit model is bij ons te bezichtigen. Neem contact met ons op voor een proefrit!

BIJZONDERHEDEN
Deze 4x4 Mercedes Sprinter is door de Klerk omgebouwd tot buscamper. Hierdoor heeft u de unieke ervaring van een 4x4 sprinter en de luxe van een buscamper. Door het 4x4 onderstel heeft u extra rijplezier in bergen, op heuvels en in bochten.

OPTIES
De buscamper heeft de volgende opties ingebouwd:2019

- Accu
- Boiler
- Cassette toilet
- Douche
- Hefdak
- Hordeur
- Kachel
- Koelkast
- Omnistore luifel
- Radio
- Reserve wiel
- Vaste watertank
- Vuilwatertank
- Airbag
- Elektrische opstap
- Elektrische ramen
- Toegangsdeur met raam
- Trekhaak

Nu aanbiedingsprijs: 96.850-,

SERVICE
De Klerk Campers en Caravans is al 50 jaar dealer van de merken Knaus, Tabbert, Dethleffs en T@B. Wij verkopen zowel caravans als campers voor zomer en winter gebruik. Daarnaast verzorgen wij complete onderhouds- en reparatiebeurten. Ook is het mogelijk om uw kampeerwagen bij ons te stallen. Ten slotte hebben wij een ruim aanbod verhuur, beschikken wij over een uitgebreide campingshop en kunt u ons altijd bereiken voor advies, hulp of tips!

OPMERKING
Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend. Daarbij zijn nieuwe modellen campers of caravans inclusief transport- en rijklaarkosten. Occasions daarentegen zijn exclusief deze kosten. Hiervoor hebben wij diverse afleverpakketten samengesteld die u naar eigen wens kan uitkiezen. Bekijk onze website voor meer informatie.

CONTACT
Heeft u een vraag over dit model of wilt u een keertje langskomen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 0252-515238 of door een mail te sturen naar verkoop@deklerkcaravans.nl.


Aanvullende opties en accessoires
  • Accu
  • Elektrische opstap
  • Omnistore luifel
  • Res. wiel
  • Toegangsdeur met raam
  • Vuilwatertank

Meer informatie

Kleur: Geel

Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
Aangeboden door:
De Klerk Caravans
Haarlemmerstraat 1 B
2182 HA, Hillegom
Naar boven