Algemeen

Merk Knaus
Model Van TI
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2012
Modeljaar 2012
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 33.100 km
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Ladder Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Uitschuifbaar werkblad Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 669 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 272
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2830 kg
Rijklaar gewicht 2930 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 570 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Zit
Halve treinzit
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 210 cm
1-persoonsbed 80 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Knaus Van TI eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels en cabineverduistering.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De 10 liter boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (120 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken, dankzij de aanwezige televisie. Door de vaste schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de ladder, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Knaus Van TI of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

AAN DEZE OPGAVE KUNNEN GEEN RECHTEN ONTLEEND WORDEN
Lees meer

Contact

Knaus Van TI  600

Camper-N-Joy

Florijn 19

5751 PC, Deurne (Noord-Brabant)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen