Algemeen

Merk Sunlight
Model T67
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 22.000 km
Euro-klasse 6
Aantal slaapplaatsen 5

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
5 persoons, 5 gordels Bagageruimte Buitenlamp Bumpers in kleur Combi horren Combi rollos Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki
Draaibare voorstoelen Draaistoelen Fietsenrek Garage gfk dak Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting kleur zilver metallic Luifel luxe bekleding
Onderstel/cabine
16 inch wielen ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Chassis pakket Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Centrale deurvergrendeling Electrische opstap Elektrische spiegels ESP Kluisje Lader
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Grote koelkast Oven Vriezer
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Draaibare douchewand Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Gasfles/-flessen Kachel Ringverwarming
Slaapcomfort
Bed ombouw zitgroep Enkele bedden hefbed
Radio/TV
Radio/CD

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 2687 kg
Rijklaar gewicht 2787 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed
Zit
Draaibare voorstoelen Middendinette
Keuken
L Keuken Middenkeuken
Sanitair
Sanitair midden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze jonge Sunlight T67, gebouwd in het jaar 2019, eens van dichtbij. De kampeerwagen heeft nog een heel leven voor zich, beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 5 personen. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Sunlight camper hagelbestendig. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels en stuurbekrachtiging.

De camper heeft een gezellige rondzit die u ook om kunt bouwen tot slaapplaats. In de luxe uitgeruste keuken van deze Sunlight vindt u onder andere een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en warmte én een oven, om bijvoorbeeld verse broodjes te bakken. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. De u geboden vrijheid en onafhankelijkheid wordt mede bewerkstelligd door de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de buitenlamp, de lader en het kluisje.

Wilt u meer informatie over deze Sunlight T67? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Oortgiese Campers adverteert onder voorbehoud van zet en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Sunlight T67  9 traps aut enkele bedden

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen