Sunlight I69L Active pakket, Automaat

Diesel Automaat 2018 45.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Oortgiese Campers B.V.

Algemeen

Merk Sunlight
Model I69L
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2018
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 170 pk
Kilometerstand 45.000 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combi horren Combi rollos Combicassettes Dakluik Dakluik groot Draaibare voorstoelen Fietsenrek gfk dak Hordeur
Huishoudaccu Indirecte verlichting kleur zilver metallic Leeslampjes Luifel Plise cabine Verduistering cabine Vrijstaande tafel
Onderstel/cabine
16 inch wielen ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Chassis pakket Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Centrale deurvergrendeling Electrische opstap Elektrische spiegels ESP Kluisje Lader Lichtmetalen velgen Serviceluik stuur slot, anti diefstal
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Grote koelkast Oven Vriezer
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche douche en toilet gescheiden Schoonwatertank (vast) Verwarmde vuilwatertank
Verwarming
C.V. combi kachel gas/electrisch Kachel Ringverwarming Vloerverwarming
Radio/TV
Automatische schotel DVD speler Radio/CD Televisie
Slaapcomfort
hefbed Lattenbodem queensbed

Gewichten en maten

Totale lengte 800 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 305
Leeggewicht 2867 kg
Rijklaar gewicht 2967 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Queensbed Vast bed
Sanitair
Midden-opstelling Sanitair douche/toilet gescheiden
Keuken
L Keuken Middenkeuken
Zit
Rondzit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze zeer ruim opgezette Sunlight I69L familiecamper uit 2018 heeft een lengte van wel 7 meter 40. Het zal de avontuurlijke kampeerder in deze camper aan niets ontbreken. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmde buitenspiegels.

De gezellige en handige rondzit waar de camper over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Sunlight heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper voorzien van een afzuigkap, voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte, en van een oven, zodat u s ochtends verse broodjes op tafel heeft. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De vloerverwarming zorgt ervoor dat de camper op een comfortabele wijze kan worden verwarmd.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader en de lichtmetalen velgen onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Past deze Sunlight I69L helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Oortgiese Campers adverteert onder voorbehoud van zet en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Sunlight I69L  Active pakket, Automaat

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen