Hobby 650 HGF Half integraal

2013
Verkocht

Aangeboden door Motorhome Depot regio Flevoland/Gelderland omg Harderwijk

Algemeen

Merk Hobby
Model 650
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2013
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Techniek en veiligheid
Gaslekdetector Koolmonoxide-melder Lader Rookmelder Serviceluik
Radio/TV
Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming Winterisolatie

Gewichten en maten

Totale lengte 684 cm
Breedte 214 cm
Hoogte 266
Stahoogte 210 cm
Leeggewicht 2893 kg
Rijklaar gewicht 2993 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 507 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Dwarsbed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 142 cm x 196 cm
2-persoonsbed 120 cm x 196 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Hobby 650 HGF eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Hobby camper niet deren, het is er prima tegen bestand. De motor-, of scooterdrager maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk op uit te trekken. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Renault met 130 pk. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Door de midden opstelling van de dinette heeft u veel zitruimte. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast (140 liter) met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. In de 2 aparte bedden heeft ieder zijn eigen slaapplek. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken, dankzij de aanwezige televisie. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een vaste schotelantenne en decoder. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Ideaal is ook de Omnistore cassetteluifel, die u makkelijk en snel in en uit kunt draaien. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak. Wij staan u graag te woord.

Referentienummer 801253
Deze camper is te bezichtigen in de omgeving Apeldoorn

Wilt u meer informatie, foto's of de camper bezichtigen?

U kunt contact opnemen met:
Bert Kelderman, Uw Campermakelaar!
mobiel: 06-83120193
Telefoon: 0850657620
mail: bert@motorhomedepot.nl
Internet: www.motorhomedepot.nl


Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen wordt een uitgebreide CamperCheck, vochtmeting en een RDW registratiecontrole uitgevoerd.  Daarnaast verlopen alle betalingen via stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een camperkeuring te (laten) verrichten bij een onafhankelijke keuringsinstantie teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de camper. 

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.
Lees meer

Contact

Hobby 650  HGF Half integraal

Motorhome Depot regio Flevoland/Gelderland omg Harderwijk

Veldkamp 25

3843 BG, Harderwijk (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen