Rapido 7065+ Half integraal

2010
Verkocht

Aangeboden door Motorhome Depot regio Flevoland/Gelderland omg Harderwijk

Algemeen

Merk Rapido
Model 7065+
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2010

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Alarm Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Radio/TV
Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming Vloerverwarming Winterisolatie
Techniek en veiligheid
Lader Rookmelder Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Lengte opbouw 740 cm
Totale lengte 740 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 275
Stahoogte 210 cm
Leeggewicht 3155 kg
Rijklaar gewicht 3255 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 245 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengtebed Slaapbank
Keuken
Middenkeuken
Zit
L-zit
Sanitair
Achter-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete kampeerwagen is van het merk Rapido, voorzien van 162 pk. sterke motor van Fiat. Door het fraaie panoramadak heeft u in deze camper altijd voldoende daglicht, ook als het buiten wat minder licht is. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Rapido camper geen zorgen te maken over hagelschade. De camper is tevens uitgerust met een handig, elektrisch bedienbaar fietsenrek, dat u tot op de grond kunt laten zakken voor het probleemloos laden, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

De camperonderbouw wordt ondermeer gekenmerkt door draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmde buitenspiegels.

De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

In de camper vindt u onder meer twee 1enkele bedden die in de lengte zijn geplaatst. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een ringverwarming. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

Ook tijdens uw vakantie kunt u heerlijk televisie kijken. Deze camper is namelijk uitgerust met een televisie. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een vaste schotelantenne en decoder. De camper heeft een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Ideaal is ook de Omnistore cassetteluifel, die u makkelijk en snel in en uit kunt draaien. Met de aanwezige zonnepanelen (130 Wh) produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Rapido 7065+ bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, indirecte verlichting, leeslampjes, een televisiebeugel, een buitenlamp en een lader.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Rapido 7065+ kennis te maken.

Referentienummer 801270
Deze camper is te bezichtigen in de omgeving Putten

Wilt u meer informatie, foto's of de camper bezichtigen?

U kunt contact opnemen met:
Bert Kelderman, Uw Campermakelaar!
mobiel: 06-83120193
Telefoon: 0850657620
mail: bert@motorhomedepot.nl
Internet: www.motorhomedepot.nl


Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen wordt een uitgebreide CamperCheck, vochtmeting en een RDW registratiecontrole uitgevoerd.  Daarnaast verlopen alle betalingen via stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een camperkeuring te (laten) verrichten bij een onafhankelijke keuringsinstantie teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de camper. 

Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.
Lees meer

Contact

Rapido 7065+  Half integraal

Motorhome Depot regio Flevoland/Gelderland omg Harderwijk

Veldkamp 25

3843 BG, Harderwijk (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen