Dethleffs Pulse 6811 GT A.s zondag open 20-10-19

Diesel Automaat 2019 12.446 km
Verkocht

Aangeboden door Rico Recreatie B.V.

Algemeen

Merk Dethleffs
Model Pulse
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 12.446 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Panoramadak
Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Lader Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming
Radio/TV
Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 699 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 268
Leeggewicht 2675 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
L-zit
Bed
2 aparte bedden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Dethleffs Pulse 6811 GT een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2019 is geschikt voor 4 personen. Het panoramadak zorgt, tijdens donkere dagen voor voldoende daglicht in deze camper. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Dethleffs camper een hagelbestendig dak. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

De twee enkele bedden zorgen voor een gemakkelijke instap. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Wilt u zich onderweg opfrissen? Dat kan gezien de camper voorzien is van een douchecabine.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader en de lichtmetalen velgen.

Bent u geïnteresseerd in deze Dethleffs Pulse 6811 GT? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.




Airbags, Anti Slip Regeling ASR, Bed-Dinette ombouwbed, Buitendeur met raam en tweepuntsvergrendeling, Climate control, Combi boiler, Dakramen, Derde remlicht, Draaibare voorstoel(en), Elektrisch bedienbare ramen en spiegels, EURO 6+ motor, Garage, Gordels 4, Hill Descent Control, Kachel met ringverwarming, keukenblok - 3 gaspits, Kledingkast, Koelkast met groot vriesvak (140 l), Lattenbodem douche, LED dagrijverlichting, Pakket: Chassis, Remis Raamverduistering, Slaapplaatsen - 4, Stuur in hoogte verstelbaar, TV voorbereiding, Zitplaatsen - 4

Inrichting: Half-integraal
Aantal deuren: 3
Kleur: Wit
Motorinhoud: 2.300 cc
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Beige
Energielabel: A
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig

Motorrijtuigenbelasting: € 203 - 218 per kwartaal

Lees meer

Contact

Dethleffs Pulse 6811 GT A.s zondag open 20-10-19

Rico Recreatie B.V.

Steenkamp 3

9461 VC, Gieten (Drenthe)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen