Weinsberg CaraSuite 650 MF ex huur

Diesel Handgeschakeld 2019 24.000 km
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Weinsberg
Model CaraSuite
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 24.000 km
Aantal slaapplaatsen 6
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Reservewiel Reservewiel-beugel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming
Radio/TV
Radio-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 701 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 294
Stahoogte 215 cm
Leeggewicht 2645 kg
Rijklaar gewicht 2810 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 690 kg

Indelingen

Bed
Frans bed Hefbed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete Weinsberg CaraSuite 650 MF uit het jaar 2019 biedt plaats aan het gehele gezin. De typische familiecamper heeft een lengte van 7 meter 1 en is geschikt voor chauffeurs met een B-rijbewijs. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Weinsberg camper hagelbestendig. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 690 kilo.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. De koelkast (145 liter) met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Met de ingebouwde dab radio van deze camper kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek luisteren. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader, de omvormer en het reservewiel, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Deze camper is verhuurd geweest en uitgerust met de volgende extra's:
* Fiat Pakket
* Smart Pakket
* Thule luifel
* fietsendrager
* achteruitrijcamera
* dab+ radio
* reservewiel
* reservewielbeugel
* 2 stalen 5 kg. gasflessen
* Construct versnellingsbakslot




Bent u geïnteresseerd in deze Weinsberg CaraSuite 650 MF? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Deze camper heeft o.a.: Hordeur, midi Heki, voorbumper wit gespoten, radiovoorbereiding, afvalwatertank geisoleerd en verwarmd, CP-plus bediening, Truma iNet systeem, Airco cabine, buitenspiegels electrisch verstel- en verwarmbaar, airbag passagier, cruise control, stoel passagier draaibaar, stoel passagier in hoogte verstelbaar, 16 inch stalen velgen, stuur met radiobediening, originele Fiat Captainchair stoelen met armsteunen.

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Weinsberg CaraSuite 650 MF ex huur

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen