Bürstner Nexxo T569 Gold

Diesel Automaat 2010 58.961 km
Verkocht

Aangeboden door Van der Vaart Caravans en Campers

Algemeen

Merk Bürstner
Model Nexxo
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2010
Modeljaar 2010
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 58.961 km
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Hordeur Huishoudaccu Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Serviceluik Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast
Radio/TV
Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 340 cm
Totale lengte 570 cm
Breedte 225 cm
Hoogte 260
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2780 kg
Rijklaar gewicht 2880 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 620 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Bed
Frans bed
Zit
Dubbele standaardzit
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 130 cm x 205 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Burstner Nexxo een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2010 is geschikt voor 3 personen. Heel veel daglicht en een heerlijk gevoel van ruimte beleeft u bovendien in deze camper, dankzij het fraai geintegreerde panoramadak. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 620 kilo. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Dankzij de dubbele standaardzit biedt de camper meer dan voldoende slaap- en zitgelegenheid. U kunt deze naar behoefte indelen. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Uw verse etenswaren zijn goed bereikbaar dankzij de inbouwkoelkast.

De camper is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Met de televisie, waarmee deze camper is uitgerust, kunt u ook op vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Tijdbesparend en makkelijk is de Fiamma cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Bent u geïnteresseerd in deze Burstner Nexxo? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Sawiko demontabele garage voor zo wel voor Fietsen of scooter
Airco in rij cabine

Lees meer

Contact

Bürstner Nexxo  T569 Gold

Van der Vaart Caravans en Campers

De Overmaat 27

6831 AE, Arnhem (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen