Adriatik Coral Sport 573 XD Spring Edition

Diesel Handgeschakeld 2009 87.407 km
Verkocht

Aangeboden door Van der Vliet Recreatie

Algemeen

Merk Adriatik
Model Coral Sport
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2009
Modeljaar 2009
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 87.407 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Luchtvering Navigatie Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Fietsenrek Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast)
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Serviceluik
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Keuken
Gascomfoor Koelkast
Verwarming
Combi kachel/boiler
Radio/TV
Antenne-voorbereiding

Gewichten en maten

Totale lengte 647 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 275
Stahoogte 196 cm
Leeggewicht 2651 kg
Rijklaar gewicht 2751 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 749 kg

Indelingen

Zit
Treinzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Hoek-opstelling
Bed
Frans bed

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 200 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze praktische Adriatik Coral Sport 573 XD is gebouwd in het jaar 2009. De camper heeft een lengte van 6 meter 47, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 749 kilo. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met cruise control, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, luchtvering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels.

De camper beschikt over een treinzit (deze is om te bouwen naar een 1-persoons bed), om aan het einde van de dag samen ontspannend te eten en te drinken. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Om al uw etenswaren op te bergen is er een koelkast (90 liter) ingebouwd.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Dankzij de traagschuimmatrassen (1 jaar oud) en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur.

Tenslotte wordt het hoge laadvermogen onder de aandacht gebracht. Samen met de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp, de lader en de omvormer, kiest u voor een camper waarmee u flexibel én onafhankelijk op vakantie kunt.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Adriatik Coral Sport 573 XD kennis te maken.
Lees meer

Contact

Adriatik Coral Sport 573 XD Spring Edition

Van der Vliet Recreatie

Lisserweg 40

2156 LC, Weteringbrug (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen