Adria Coral S600 SL Special ED

Diesel Handgeschakeld 2019
Verkocht

Aangeboden door Stam Campers BV

Algemeen

Merk Adria
Model Coral
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Captainchairs met armleuningen, draaibaar Combicassettes Dakluik Dakluik groot Elektrische opstap Garagedeur Links Garagedeur Rechts Hagelbestendig dak
Hagelbestendig dak en wanden Hordeur Huishoudaccu Imperiaal Indirecte verlichting Ladder Led ambiance verlichting LED-verlichting Lederen bekleding Leeslampjes Luifel Panoramadak Panoramadakraam boven cabine Verduistering cabine Verlaagde Cabine instap Vlakke vloer
Onderstel/cabine
16" Velgen met wieldoppen ABS Airbag(s) Airconditioning ASR Centr. deurvergr. afstandsb. centrale bekerhouder Cruisecontrol Cruisecontrol speedlimiter Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Lederen stuur en versnellingspook Mistlampen Spatlappen voor Stabilisatiesteunen achter Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verduistering Cabine Plissee Verwarmde buitenspiegels
Sanitair
Afvalwatertank geisoleerd Afvalwatertank verwarmd Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Aes koelkast Boiler Koelkast Ladekoelkast Spoelbakafdekking Vriesvak
Techniek en veiligheid
Lader Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik
Radio/TV
Radio-voorbereiding Televisiebeugel USB-oplaadpunt
Verwarming
Ringverwarming Truma 6
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 709 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 2850

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengte bedden
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

We hadden nog 1 van deze prachtige Adria campers beschikbaar voor verkoop !!

Nu inclusief Thule luifel en opklapbare fietsendrager!

Ook tijdens somber weer is er in de camper door het mega grote dakraam erg veel daglicht. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Adria camper geen zorgen te maken over hagelschade. De vloer is in de gehele camper vlak en voor een comfortabel instap beschikt deze Adria over een volledig automatisch uitschuiftrapje. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De kampeerwagen heeft een 160PK sterke dieselmotor met een handmatige versnelling. De chauffeur heeft met deze camper ondermeer de beschikking over cruise control met speedlimiter, verwarmde, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Centraal in de camper bevindt zich de complete middenkeuken. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De grote ingebouwde koelkast met vriesvak kiest automatisch zijn energiebron.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, met lattenbodem en binenvering matrassen. De instap naar de bedden is ruim en gemakkelijk. De ruime badkamer beschikt over een wastafel en douche. Tevens is er een ingebouwd cassettetoilet aanwezig. In de camper kunt u ook douchen. 

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, het imperiaal en de ladder zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Graag overleggen wij in onze showroom hoe ook u de gelukkige eigenaar van deze prijswinnende Adria Coral S600SL kunt worden.

Helaas ook deze camper heeft een nieuwe eigenaar gevonden.
Binnenkort wordt Zaltbommel de uitvalsbasis voor deze fijne Adria.

NKC prijswinnaar.

Fraaie camper met logische mooie indeling en uitrusting.

NU LEVELSYSTEEM INCLUSIEF AFSTANDSBEDIENING GEMONTEERD VAN € 6.200,- VOOR € 3.500,-

Graag overleggen wij met een smakelijke kop koffie hoe deze camper uw fijne reisgenoot kan worden.
Lees meer

Contact

Adria Coral  S600 SL Special ED

Stam Campers BV

Van Heemstraweg 128 F 01

6621 KL, Dreumel (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen