Adria Matrix 670 SC Matrix PLUS 670 SC 2019

Diesel Handgeschakeld 2019
Verkocht

Aangeboden door Stam Campers BV

Algemeen

Merk Adria
Model Matrix 670 SC
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Aantal slaapplaatsen 5

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Captainchairs met armleuningen, draaibaar Dakluik Dakluik groot Garagedeur Links Garagedeur Rechts Hagelbestendig dak Hagelbestendig dak en wanden Hordeur
Huishoudaccu Imperiaal Indirecte verlichting Ladder Led ambiance verlichting LED-verlichting Lederen bekleding Leeslampjes Panoramadakraam boven cabine Verduistering cabine Verlaagde Cabine instap
Onderstel/cabine
16" Velgen met wieldoppen 43H breedspoor chassis ABS Airbag(s) Airconditioning ASR Centr. deurvergr. afstandsb. Centrale bekerhouder Cruisecontrol Cruisecontrol speedlimiter
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Park Distance Control Stabilisatiesteunen achter Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verduistering Cabine Plissee Verwarmde buitenspiegels
Keuken
Aes koelkast Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekoelkast Oven Spoelbakafdekking Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank geisoleerd Afvalwatertank verwarmd Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Radio-voorbereiding Televisiebeugel USB-oplaadpunt
Techniek en veiligheid
Lader Reservewiel-beugel Serviceluik
Verwarming
Ringverwarming Truma 6
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 750 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 281

Indelingen

Bed
Electrisch Hefbed Hefbed Queensbed
Keuken
Middenkeuken
Zit
Halve treinzit
Sanitair
Gesplitste badkamer

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Een fraaie complete Adria. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Adria camper hagelbestendig. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. Het keukenblok is centraal in de camper geplaatst. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, het imperiaal en de ladder een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Past deze sterk in prijs gereduceerde Adria Matrix 670 SC helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Mooie fijne Adria gezinscamper met voor een elektrisch 2 persoonshefbed en achter een gemakkelijk toegankelijk in hoogte verstelbaar Queensbed.

Kom naar onze showroom voor uw nieuwe camper voor de prijs van een occasion !




Lees meer

Contact

Adria Matrix 670 SC  Matrix PLUS 670 SC 2019

Stam Campers BV

Van Heemstraweg 128 F 01

6621 KL, Dreumel (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen