Sun Living S60-SP Nog geen 6mtr

Diesel Handgeschakeld 2019 23.169 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Travelsmaker.nl B.V

Algemeen

Merk Sun Living
Model S60-SP
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 23.169 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Achteruitrij sensoren Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Verwarming
Kachel Ringverwarming Truma 6 Vloerverwarming Winterisolatie
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast
Techniek en veiligheid
Lader Reservewiel
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 5993 cm
Totale lengte 5993 cm
Breedte 2320 cm
Hoogte 2870
Stahoogte 2100 cm
Rijklaar gewicht 2645 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 630 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit
Bed
Dwarsbed

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 0 cm x 220 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke Sun Living S60-SP is een ideale camper voor de gehele familie. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Sun Living camper hagelbestendig. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De 10 liter boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast (100 liter) is ruim genoeg voor al uw verse etenswaren.

In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Deze camper heeft een uitstekende isolatie, die in combinatie met de kachel zorgt voor een warm en aangenaam binnenklimaat. U kunt er dan ook in de winter prima mee kamperen.

Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de buitenlamp en de lader niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Sun Living S60-SP of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Complete camper met alle opties en dat alles met een totale lengte van 5,99 meter
met oa: automatische airco, cruise controle, hagelbstendig dak, rijbaan detectie, grote garage.
Lees meer

Contact

Sun Living S60-SP  Nog geen 6mtr

Travelsmaker.nl B.V

Baanhoek 120

3361 GM, Sliedrecht (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen