Camper Caravan Wereld 2020 gaat door

Camper Caravan Wereld 2020

Camper Caravan Wereld 2020 gaat door

Ondanks of juist vanwege de coronapandemie heeft de organisatie besloten dat de beurs Camper Caravan Wereld dit jaar terugkeert. Deze beurs opent nog dit najaar haar deuren in de Expo Assen.

Camper Caravan Wereld vindt voor de derde keer plaats. Dit jaar op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september. De 15.000 m² vloeroppervlakte van Expo Assen is dan even de grootste showroom van het noorden van ons land, met keus uit ruim 200 voertuigen en benodigdheden.

De vraag naar campers en caravans was niet eerder zo groot en met name de verkoopcijfers van campers stijgen naar recordhoogtes. Camper Caravan Wereld omarmt die sterk groeiende vraag naar vrijheid en veiligheid. De beurs combineert de talloze mogelijkheden op het gebied van huur, koop of een upgrade. Bezoekers kunnen hier de nieuwste modellen en mooiste occasions bewonderen.

Veiligheidsprotocol

De beurs kan uiteraard niet plaatsvinden zonder dat er afdoende maatregelen tegen de verspreiding van het Covid-19 virus worden genomen. De organisatie heeft Camper Caravan Wereld op een aantal punten gewijzigd en voldoet het hiermee ruim aan de RIVM-richtlijnen en het landelijke evenementenprotocol.

De beurs heeft ruimere gangpaden, bezoekersregistratie met een gezondheidscheck, sterk aangescherpte hygiënemaatregelen en startblokken met vooraf ingestelde capaciteit waardoor de bezoekersstroom wordt gefaseerd.

Online reserveren noodzakelijk

Voor een bezoek aan de beurs is het online reserveren van de tickets met een starttijd noodzakelijk. Je kunt slechts in beperkte mate kaarten aan de kassa kopen. De reguliere entreeprijs bedraagt € 6,50 (tot 12 jaar gratis). Tot en met 26 augustus geldt er een vroegboekkorting, tickets kosten dan € 5,- per persoon.