Bürstner introduceert met Lyseo geheel nieuwe serie halfintegralen

Bürstner Lyseo T

Bürstner Lyseo T: nieuwe serie halfintegraal campers

KEHL- Bürstner introduceert de Lyseo T, een geheel nieuwe serie halfintegraal campers. Daarbij neemt Bürstner geen halve maatregelen, deze nieuwe serie komt in modeljaar 2017 namelijk meteen met 8 indelingen op de markt.

Bij 6 van deze indelingen kun je optioneel kiezen voor een elektrisch hefbed. Ondanks de hoogte die zo’n hefbed innneemt, is de hoogte van de Lyseo T redelijk beperkt en is de stahoogte riant.

De nieuwe Lyseo T halfintegraal campers zal door Bürstner in modeljaar 2017 op de markt worden gebracht. Wie de Lyseo T in levende lijve wil zien zal eind augustus naar de Caravan Salon in Düsseldorf moeten gaan, Bürstner zal de nieuwe Lyseo T campers daar ongetwijfeld aan het grote publiek presenteren

Bürstner heeft de Liseo serie modulair opgebouwd. Daarmee verloopt het productieproces een stuk efficiënter en kun je de kopers  uit een grotere aantal verschillende indelingen laten kiezen.

De Lyseo T ziet er goed uit. De geringe hoogte van 295 cm, de fraaie graphics en markante lijnen en de automotive look geven de Lyseo T campers een attractief uiterlijk. Wie die automotive look wil versterken kan optioneel kiezen voor panoramaramen boven de cabine. Wie nog meer opties wil: de grote dakoppervlakte maakt het inbouwen en aanbrengen van opties in het dak in ieder geval een stuk makkelijker.

De stahoogte van de Lyseo T is 205 cm. Dat is opvallend veel, de geringe uitwendige hoogte en de aanwezigheid van een dubbele bodem in ogenschouw genomen. Die dubbele bodem zorgt niet alleen voor een prima isolatie van de vloer, maar ook voor extra opbergmogelijkheden en een vlakke overgang naar de cabine. Bovendien beschermt deze de installatie en bergruimte tegen de winterkoude waardoor de Lyseo T ook prima geschikt is om in de winter te gebruiken.

De doucheruimtes zijn zo ontworpen, dat de wielkasten geen ruimte in de doucheruimte innemen. In het moderne en harmonieuze interieur zien wemeubels met afgeronde kastfrontjes, waarbij je kunt kiezen uit de decors “Ginger Teak” en “Santina”.

De Lyseo T heeft een riante keuken met een hoog geplaatste XL koelkast. De riante zitgroepen en de ruime doorgang van keuken naar de douche- en slaapruimte zorgen voor een goede ruimtelijke indruk.

Onder de ‘Queensbedden’’ vinden we een flinke bergruimte, zonder dat die bedden daarvoor omhoog moeten worden gesteld. Eventueel zijn er voor deze indelingen wel in hoogte verstelbare bedden verkrijgbaar, zodat je daaronder over een ruime garage kunt beschikken.

De Lyseo T 744 is één van de meest originele indelingen van de Lyseo T.  Hier zien we achterin een groot hefbed. Daaronder bevindt zich een ware loungeruimte zodat de Lyseo T 744  de camperaar op die manier zowel een eetkamer, zitkamer als slaapkamer biedt.

Verder levert Bürstner de Lyseo T desgewenst met één of meerdere optiepakketten waarmee je de verlichting en/of werkbladen kunt upgraden of over een soundpakket kunt beschikken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel