De Bordatlas 2016 verschijnt binnenkort

Bordatlas 2016 Reisemobil International

De nieuwe Bordatlas 2016

STUTTGART – Voor veel camperaars is hét standaardboek om alle overnachtingsplaatsen voor campers in op te zoeken nog steeds de Bordatlas van uitgever Doldemedien.

Omdat er regelmatig de nodige wijzigingen zijn met betrekking tot camperplaatsen, wordt dit boekwerk regelmatig herzien.

Ook komend seizoen brengt DoldeMedien, dat ook het toonaangevende magazine Reisemobil International uitgeeft, daarom een nieuwe, bijgewerkte Bordatlas uit. De Bordatlas 2016 is dit keer zelfs opgedeeld in 3 boekwerken. Samen bevatten ze gedetailleerde beschrijvingen van meer dan 6000 camperovernachtingsplaatsen in Europa. Verder staat er in de gids ook een overzicht met camperverzorgingsplaatsen. De uitgever claimt dat dit hiermee de meest complete en uitgebreide gids met camperplaatsen is.

Kopers van de Bordatlas kunnen bovendien de GPS data van de camperplaatsen downloaden om ze in hun navigatiesysteem te importeren. Ook krijgen ze gratis 2 maanden toegang tot de online database met camperplaatsen, met de meest actuele informatie.

De nieuwe Bordatlas is nog niet verschenen, geïnteresseerden zullen tot medio november moeten wachten. Je kunnen de nieuwe gids wél alvast bestellen als je wilt, meer informatie vind je op www.bordatlas.de.