Nieuwsrubrieken

27 Ferme de La Godinière

< Ga terug naar Voorbeelden

Door: Wietse Smit en Anja Hofmeester

Plaats: Le Noyer en Ouche
Departement 27 (Eure)
Website: n.v.t.

Deze plek, Ferme de La Godinière bij Annie en René Lesur, is heel ruim en zeer rustig. Ze hebben voldoende plaats voor een zestal campers. We vonden het een uitstekende overnachtingsplek, de moeite waard!

Godinière wijnen

© Fons Everaard

Wij kwamen er ‘s avonds wat laat aan en ontmoetten de eigenaren daardoor pas de volgende ochtend. Ze maken er cider en calvados, maar omdat we op doorreis waren zijn we niet ingegaan op hun aanbod om te proeven.

Om de plek een aanrader, over de kwaliteit van de cider en calvados kunnen we helaas niets zeggen, dat komt wellicht een andere keer!

Ad ten Berge schreef:

“De bekende pijlen van France Passion wijzen je naar de boerderij in een boomgaard, waar het prettig vertoeven is. Het is een zeer rustige omgeving.”

Fons schrijft in zijn weblog “France Passion, camperplekken bij Franse boeren“:

“Je heb mooie plaatsen en mooie plaatsen, deze krijgt van ons 3***. Zoals je op de foto ziet een prachtige plek om te staan, mag je in de boomgaard zelf uitzoeken, hele vriendelijke mensen.

Ze maken op de 9 ha grote boerderij cider en calvados, natuurlijk jus de pommes en een heerlijk aperatief, tussen cider en calvados in, erg lekker. De boerderij is nog in orginele staat. In het dorpje iets verderop staat een kasteel dat je kunt bezoeken.”

In de boomgaard

Tags
Beoordeel dit artikel
 
Like dit artikel
Tweet dit artikel
CAMPER VERKOPEN?
Plaats advertentie