BaBuM meubelmodules voor een sfeervol ingerichte VW-buscamper

BaBuM meubelmodules VW-buscamper

BaBuM meubelmodules voor een sfeervol ingerichte VW-buscamper

Veel mensen willen graag zelf een bestelbus ombouwen tot camper, maar missen de handigheid en/of tijd om dat allemaal zelf te doen. Het plaatsen van een hefdak en ramen wordt dan vaak uitbesteed.

Dat kan ook met het meubilair, maar dat is vaak een kostbaar verhaal. Timmeren is nog steeds vakwerk. Als alternatief zou je aan universele modules kunnen denken, maar dat blijft behelpen en geeft vaak een vrij sfeerloos resultaat. Het Beierse bedrijfje BaBuM biedt een mooie tussenoplossing voor VW-busjes, die er bovendien uiterst sfeervol uitziet.

De Bayerische Bus Manufaktur – waar de naam BaBuM van is afgeleid – biedt praktische inbouwsets en meubelmodules die je gewoon thuis kunt laten bezorgen. Er wordt veel gebruikt gemaakt van hout en je hebt de keus uit een aantal kleuren. Zo kan iedereen zijn VW-bus (T5/T6 met korte wielbasis) makkelijk voorzien van passend sfeervol meubilair. Het is keurig op maat gemaakt zodat je een behoorlijk professioneel resultaat kunt bereiken.

De basis is een compleet interieurpakket dat bestaat uit de volgende componenten:

  • Module ‘Kast’
  • Opzetkast
  • Uitschuifbare tafel/lade
  • Houten vloerdelen
  • Bed met bergruimte
  • Exped MegaMat Duo 10 LW+ matras
  • Dometic CDF 36 compressorkoelbox

Dit gehele pakket kost iets meer dan 6000 euro. Maar je kunt de modules ook los bestellen, zodat je de samenstelling en de kosten zelf in de hand hebt. Het monteren kan eenvoudig binnen een paar uur en zonder gaten te boren. Wie liever zelf niet knutselt, kan de spullen ook laten monteren door de monteurs van BaBuM. Maar daar moet je wel een ritje naar het mooie Beieren voor over hebben.

Meer informatie kun je vinden op www.babum.eu.

Like dit artikel
Tweet dit artikel