Avanti H weer terug in programma La Strada

La Strada Avanti H model 2018

De nieuwe Avanti H buscamper van La Strada

ZOETERMEER – De Duitse camperbouwer La Strada neemt een vrij eigenzinnige positie in. Het bedrijf is bewust kleinschalig en heeft nagenoeg geen campers op voorraad. La Strada bouwt de meeste campers dan ook speciaal aan de hand van de wensen van de klanten, zodat er soms een behoorlijke levertijd op zit, van soms wel een jaar.

Ondanks het vele maatwerk blijft het merk houdt het merk vast aan een vrij groot leveringsprogramma. Nu er steeds meer buscampers worden verkocht, vond La Strada dat het tijd is om een nieuwe versie van de Avanti H buscamper op de markt te brengen.

La Strada heeft de indeling ten opzichte van de eerdere Avanti H nogal gewijzigd. De camper is nu voorzien van zowel een hefbed als een grote badkamer, die achterin de camper is geplaatst. De ‘H’ staat dan ook voor Hubbed en Heckbad. Die badkamer heeft overigens een aparte doucheruimte.

De La Strada Avanti H is nog geen 6 meter lang, maar biedt door het gebruik van het hefbed nog heel wat ruimte. Er is bijvoorbeeld ruimte voor een behoorlijk groot uitgevoerd keukenblok, met een flinke koelkast van 138 liter. Dankzij de uitgekiende indeling en de dubbele bodem heeft de camper ook meer dan voldoende bergruimte. Achter de badkamer is bijvoorbeeld een 20 cm diepe berging over de gehele hoogte van de camper, die de nodige ruimte biedt voor grotere voorwerpen zoals de campingstoelen en –tafel.

Het hefbed is uitgerust met een comfortabel, ventilerend schotelsysteem van Froli en meet 200 x 130 cm. Als het bed omhoog, kunnen 4 personen comfortabel zitten in de zitgroep. La Strada heeft de bank daarvan vernieuwd. De leuning is voortaan verstelbaar en is voorzien van verbeterde hoofdsteunen en Iso-Fix bevestigingen voor kinderzitjes.

De nieuwe La Strada Avanti H kan ongetwijfeld worden bewonderd op de Caravan Salon in Düsseldorf, waar La Strada nagenoeg zo’n beetje tot de vaste exposanten in de hal met de buscampers behoort.

Like dit artikel
Tweet dit artikel