Camperplek de Zeeuwse Adelaar, Hengstdijk

Campersite.nlGerrit en Elly zijn in 2007 een overnachtingplaats voor campers begonnen in Hengstdijk, Zeeuws Vlaanderen.

Liefhebbers van rust en ruimte zullen deze plek, genaamd de Zeeuwse Adelaar, midden in de Pauluspolder met een prachtig uitzicht, zeker kunnen waarderen. Het is bovendien een mooie omgeving om te fietsen, op 7 km van Hulst en 34 km van Antwerpen en Gent.

UPDATE 12 mei 2010: deze camperplaats is op last van de Gemeente Hulst gesloten!

Voor € 7,50 per nacht (maximaal 72 uur), met stroom en watervulpunt en je kunt je grijswater lozen, en het chemisch toilet legen.

Er staat ook een stenen tuinbarbecue en een picknicktafel waar je gebruik van kunt maken, evenals internet via Wlan en FON. Ook huisdieren zijn welkom, en kun je gebruik maken van je luifel en stoelen om buiten te zitten.

Camperaars kunnen door de week weliswaar in Hulst stad gratis staan op een parkeerplaats, maar daar is het altijd druk met fietsers en auto’s.

Als je de nodige rust en ruimte op prijs stelt is de plek van Gerrit en Elly zeker de moeite waard. Als je zeker wilt zijn van een plaats moet je even via de telefoon of de website reserveren. Als Gerrit en Elly niet aanwezig zijn kun je natuurlijk zelf een leuk plekje uitzoeken. In het info huisje ligt informatie over hoe te betalen.