Gemeente Aalten kampeerautovriendelijkste gemeente 2009

Campersite.nlDe Gelderse gemeente Aalten is door camperaars uitgeroepen tot Kampeerautovriendelijkste gemeente van het jaar 2009. Dit werd donderdag 9 april bekendgemaakt tijdens de feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis van Aalten.

 

Deze verkiezing werd voor het derde achtereenvolgende jaar georganiseerd door de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club). Bertus Borger, voorzitter van de NKC, overhandigde Burgemeester Bert Berghoef de bijbehorende ‘award’.

Campersite.nlDe camperplaats P5 valt goed in de smaak bij camperaars. De camperplaats is gelegen aan de Veenweg te De Heurne, en wordt met name goed beoordeeld vanwege de gunstige, rustige ligging aan het water en vele recreatieve mogelijkheden in de rustieke omgeving. Een voorbeeld camperplaats voor heel Nederland, aldus een van de NKC-leden.

 

De gemeenten Hulst, Kampen en Aalten (De Heurne) streden dit jaar om de titel. Zij werden beoordeeld op onder meer ligging en faciliteiten. De eerste verkiezing Kampeerautovriendelijkste gemeente werd gehouden in 2007 met als winnaar Stadskanaal vanwege haar camperplaats in Musselkanaal, vorig jaar was Kampen winnaar.