ANWB en NKC bundelen krachten voor ‘Camper van het Jaar 2025’ verkiezing

ANWB en NKC ‘Camper van het Jaar 2025’ verkiezing
ANWB en NKC samen met ‘Camper van het Jaar 2025’ verkiezing

Wie op zoek naar dé droomcamper is, wordt het misschien wel heel gemakkelijk gemaakt door de ANWB en NKC. Deze twee grote namen in de Nederlandse camper- en kampeerwereld slaan de handen ineen voor de verkiezing van de Camper van het Jaar 2025.

Eindelijk komt er één gezamenlijke verkiezing, in plaats van twee afzonderlijke, waardoor het voor ons camperaars een stuk overzichtelijker wordt. Dus niet langer een aparte verkiezing ‘Kampeerauto van het jaar’ van de NKC en een ‘Camper van het jaar’ van de ANWB, maar een gezamenlijke verkiezing.

Op zoek naar de allerbeste camper

Net als de eerdere verkiezingen is ook de verkiezing voor de titel “Camper van het Jaar” is een prestigieuze erkenning voor de camper die uitblinkt op het gebied van innovatie, comfort, veiligheid, duurzaamheid én rijplezier. Een vakjury van experts zal de genomineerde campers grondig testen en beoordelen. Maar ook jij, als camperliefhebber, krijgt een stem. Via een online poll kun je jouw favoriete model kiezen. Zo wordt de winnaar bepaald door een combinatie van expertkennis en de mening van de gebruikers zelf.

Vier categorieën, dus voor elk wat wils

Of je nu houdt van compacte buscampers en camperbusjes, avontuurlijke halfintegralen, luxe integraal campers of ruime alkoof campers, er is in de verkiezing een categorie voor elke smaak en elk budget. Dus of je nu een doorgewinterde camperaar bent of net begint met het plannen van je eerste reis, deze verkiezing biedt voor ieder wat wils.

Informatie, innovatie en inspiratie

De verkiezing “Camper van het Jaar 2025” is meer dan alleen een wedstrijd. Het is een platform voor innovatie en een bron van inspiratie voor alle camperliefhebbers. Door de nieuwste modellen in de spotlights te zetten, stimuleert de verkiezing de ontwikkeling van nog betere, veiligere en duurzamere campers. Bovendien krijg jij de kans om je te oriënteren op de nieuwste trends en ontwikkelingen, en wellicht jouw droomcamper te ontdekken.

Bekendmaking op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De grote ontknoping van de verkiezing vindt plaats op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht in het najaar van 2024. Hier worden de winnaars van de verschillende categorieën feestelijk bekendgemaakt. Dat is uiteraard ook een uitgelezen kans om de winnende campers met eigen ogen te bewonderen.