Luxueuze alkoofcamper van Eura Mobil

Campersite.nlEuro Mobil heeft, ondanks de stijgende populariteit van de (semi-)integraal campers, de alkoof camper nog lang niet uit het oog verloren, getuige de introductie van een nieuw topmodel.

 

De nieuwe Activa Style 770 EB, die op de Caravan Salon zal worden getoond, heeft volgens Eura Mobil een enorme bergruimte en meer dan voldoende ruimte voor 6 personen.

De lichte, doch stabiele polyester carosserie is opgebouwd op het lage AL-KO chassis. De indeling van de nieuwe Activa style is afgeleid van het voormalige topmodel Activa 820 EB.

 

Door de toepassing van ander meubilair, een andere zitgroep en de compactere afmetingen wordt de totale lengte met bijna 40 cm verminderd tot 829 cm. De rijklare massa neemt met 250 kg af tot 3800 kg, ook is de camper 16 cm lager.

 

Het laadvermogen neemt toe tot maar liefst 1500 kg. In de 47 cm hoge dubbele bodem en in de garage is een laadvolume van maar liefst 5400 liter aanwezig, waarmee ook alle bagage voor een hele lange vakantie kan worden meegenomen.  

 

Campersite.nl Campersite.nl

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel