Adria Super Sonic on tour langs kampeerbeurzen

Campersite.nlDe Adria Super Sonic is tot nu toe alleen te zien geweest op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, de Vakantiebeurs in Utrecht en de Caravana in Leeuwarden.

 

Voordat de nieuwste Adria integraalcamper een vaste plek in de showroom van importeur Adria Benelux in Dordrecht krijgt , reist het model de komende maanden nog langs enkele regionale kampeerbeurzen verspreid door het land.

De beurzen waar de Adria Super Sonic te bewonderen zal zijn:

 

Campersite.nl Campersite.nl
Campersite.nl Campersite.nl

 

De Adria Super Sonic I 701 SL is een integraal camper op Fiat Ducato met AL-KO chassis. Standaard uitgevoerd met metallic aluminium zijwanden, hagelbestendig polyester dak, Alde vloeiststofverwarming met vloerverwarming, Styrofoam vloerisolatie, energiezuinige LED verlichting aan de binnen- en buitenzijde, lederen bekleding, een 150 l. koelkast en een elektrisch verstelbaar hefbed.

 

Campersite.nlAchterin heeft de SL heeft twee enkele bedden achterin met daaronder een garage met buitendouche. Daar voor bevindt zich rechts de toiletruimte met aparte douchecabine, daar tegenover is een L-keuken. De aangrenzende dinette is voorzien van een L-sofa en zit naast de entreedeur. De cabinestoelen voorin zijn draaibaar en vergroten daardoor de zitgroep. Boven de cabinestoelen is het extra hefbed geïntegreerd in het plafond. De Super Sonic kan gereden worden met het B-rijbewijs en heeft een totale lengte van 7,40 m.