Adria Matrix semi-integraal camper

Campersite.nlGeïnspireerd door het succes van de Bürstner Ixeo (v/h Quadro), waarin een hefbed de mogelijkheden van de semi-integraal camper verregaand vergroot, introduceert ook Adria een semi-integraal camper met hefbed, welke in de “kap” van de semi-integraal is geplaatst.

 

Het bed in de Adria Matrix, zoals dit nieuwe model heet, is 1,38 m breed, 1,90 m lang en heeft een draagvermogen van 200 kg. Wanneer het bed op transporthoogte is geplaatst, is de stahoogte 1,82 m. Het hefbed kan ook een trap lager geplaatst worden, waardoor het beddengoed gewoon op het bed kan blijven liggen.

Er zijn zo maar liefst 5 trappen mogelijk waardoor een variabele stahoogte van 1,67 m tot 1,79 m wordt gerealiseerd. Wanneer het bed in de slaapstand geplaatst wordt, kan eronder nog prima geslapen worden. De dinette kan gewoon worden omgevormd tot 2-persoonsbed waarbij er nog genoeg ruimte is tussen het dinette bed en het hefbed.

Nog enkele aspecten:

 

  • In de slaapstand hangt het bed niet voor de toegangsdeur, niet alleen praktisch maar vooral veilig. Bij calamiteiten blijft de vluchtroute voor de mensen achterin namelijk vrij van obstakels.
     
  • Het bed heeft geen afgeschuinde hoeken, het is op elk punt even breed en even lang.
     
  • De onderzijde van het bed is bedekt met hetzelfde materiaal als het plafond. Dit zorgt voor een mooiere kijk door de kampeerauto heen. Bovendien is het afneembaar en dus goed schoon te houden.
     
  • Evenals de Coral S 680 SP heeft de Matrix 680 SP een hooggeplaatst 2-persoonsbed achterin met daaronder een ruime garage.

 

Standaard heeft de Adria Matrix een dinette voorin, maar is ook leverbaar met een royale L-dinette, die tezamen met de draaibare cabinestoelen een gezellige zithoek creëert. Het meubilair is uitgevoerd in 2 kleuren: warm houtdecor met een wit-teint accent.

 

Verder heeft de Adria Matrix 5 goedgekeurde zitplaatsen en 6 slaapplaatsen, is hij gebouwd op het bekende Fiat Ducato chassis en bovendien voorzien van een polyester hagelbestendig dak en wanden.
 

Campersite.nlCampersite.nl