Actiemodellen van jubilerend Carado

Carado Perfect10 actiemodel

Een Carado camper in de Perfect10 uitvoering

NEUSTADT – Capron, de fabriek waar de campers en caravans van SunLight en Carado worden gebouwd, bestaat 10 jaar. Op 9 december jongstleden werd in de fabriek in het Duitse Neustad ook gevierd dat precies 10 jaar daarvoor ook de allereerste Carado camper werd gebouwd.

Inmiddels is deze fabriek flink gegroeid tot één van de grootste van Europa. Er zullen voortaan alleen nog campers worden gebouwd, aangezien zowel Sunlight als Carado geen caravans meer in hun assortiment hebben.

Om het 10-jarig jubileum te vieren heeft Carado een aantal campers uitgevoerd met een zogenaamd Perfect10 pakket. Dit pakket is alleen leverbaar op een aantal populaire modellen halfintegraal campers, namelijk de T 135, T 447 en de T 449 indeling. Je kunt de campers herkennen aan het speciale uiterlijk overeenkomstig dat van het Emotion pakket, verder zijn de campers ook voorzien van een speciale woonwerelden en andere kastfronten. Bovendien zijn ze voorzien van een aantal extra’s waarvoor bij zo’n actiemodel uiteraard een stuk minder moet worden betaald. Het prijsvoordeel ligt rond de 3000 euro.

Carado heeft de Perfect10 uitvoering onder meer voorzien van het Emotion pakket. Dat pakket bestaat uit gladde zijwanden in champagnekleur, speciale graphics en een speciale bumper. Om dit te completeren heeft de Perfect10 ook nog eens een speciale stoffering, speciale frontjes voor de bovenkastjes, een Omnistor luifel van 4,5 meter, een Teleco Flatsat Classic 65 satellietontvanger en 19 inch flatscreen TV met houder alsmede een 4-voudige fietsendrager. Je kunt de Carado Perfect10 modellen nu al bij de Carado delaers bewonderen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel