Actiemodel Hobby Vantana

Hobby Vantana Limited Edition

Hobby Vantana Limited Edition

De grote Duitse caravan- en camperproducent Hobby introduceert een actiemodel van de Vantana buscamper. Dit model wordt in een gelimiteerde oplage van 111 stuks gemaakt,

De Vantana Limited Edition, zoals deze heet, is voorzien van een aantrekkelijk optiepakket dat een waarde van bijna 9000 euro vertegenwoordigt.

Omdat het actiemodel maar amper duurder is dan de normale uitvoering, levert dit de kopers een aantrekkelijk voordeel van zo’n 8500 euro op.

Uiteraard heeft Hobby voor de Vantana Limited Edition voornamelijk populaire opties gekozen. De actiemodellen zijn bijvoorbeeld voorzien van een navigatiesysteem met achteruitrijcamera en database met overnachtingsplaatsen. Het accumanagementsysteem met Hella accusensor moet voorkomen dat de camperaar onverhoopt met een lege accu komt te staan. Voorts vinden we in de Vantana Limited Edition de bekende Hobby Slimline compressorkoelkast van 90 liter. Ook is de camper voorzien van het nieuwe Hobby CI-BUS systeem met boordmanagement en een GFK-bodem met XPS-isolatie. Het basisvoertuig is een Fiat Ducato, welke is uitgerust met een 130 pk dieselmotor, ESP, ASR, Hill hold-functie en traction control.

Hobby levert de Vantana Limited Edition in drie varianten: K60 FT, K60 Fs en K65 FT. Al deze modellen zijn achterin voorzien van een dwarsbed. Het verschil tussen deze drie indelingen zit voornamelijk in de grootte en indeling van de was/toiletruimte. Kopers kunnen kiezen voor Ashai Esche of Magnolia houtdecor in combinatie met Bronze/Stone Grey Metallic accenten. Het exterieur is leverbaar in de kleuren wit, zwart, staalgrijs en zilvergrijs.

Like dit artikel
Tweet dit artikel