Nieuwe achteruitrijcamera voor Hymer

Hymer achteruitrijcamera

Nieuwe achteruitrijcamera past perfect bij het Hymer design

BAD WALDSEE – Hymer meldt dat Wollnikom GmbH, een gerenommeerde Duitse specialist op het gebied van elektronische componenten voor voertuigen, exclusief voor Hymer een nieuwe achteruitrijcamera heeft ontwikkeld.

Deze camera moest aan hoge eisen voldoen. Niet alleen in technisch opzicht, de camera moest ook optisch naadloos aansluiten bij het design van de campers van Hymer.

Daar is Wollnikom uitstekend in geslaagd. De achteruitrijcamera is volledig geïntegreerd in het derde remlicht. Naast het feit dat dit qua uiterlijk natuurlijk een hele fraaie oplossing is, heeft dit ook het voordeel dat er voor de achteruitrijcamera geen extra gaten in de achterwand hoeven te worden gemaakt. Verder is de behuizing van de camera in dezelfde kleuren als de Hymer campers leverbaar zodat hij nog beter bij het design aansluit.

De nieuwe camera kan uitsluitend als achteruitrijcamera worden gebruikt maar ook als twincamera, waarin hij de rol van binnenspiegel overneemt. Een nanoseal beschermt de camera tegen vervuiling, geïntegreerde infrarood LED’s zorgen voor perfect zicht in het donker.

De achteruitrijcamera is leverbaar bij nieuwe Hymer campers, maar is ook los verkrijgbaar via de officiële Hymer dealers.