Voortent die staat in 90 seconden

Campersite.nlEMMEN – Een nieuwe voortent die in 90 seconden is op te zetten, beleeft zijn Nederlandse primeur op de Kampeer Expo in Utrecht.

 

Met behulp van luchtdruk is de Sky Wing op te zetten. Hij past op elke camper (en caravan).

De tent heeft geen ondersteuning nodig van tentstokken of scheerlijnen en past zich automatisch aan, aan de windomstandigheden. Hij verandert van vorm bij wijziging van windrichting en windkracht, waardoor de weerstand tot een minimum wordt beperkt.

Het opzetten van de voortent is simpel: de luchtdruk doet het werk. Daarna hoef je de tent alleen maar aan de camper vast te ritsen en een carbon mast te hijsen door middel van een katrol. Opzetten kan ook handmatig. In dat geval kan de opgerolde tent tijdens het rijden worden vervoerd in een speciale tas die buiten aan de camper is bevestigd.

Het unieke, Nederlandse product is zo gebouwd dat de twee zijwanden, in de vorm van vleugels, zorgen voor voldoende schaduw, zelfs bij laagstaande zon. De Sky Wing is bovendien de enige voortent die straling van de zon volledig reflecteert dankzij het ongebleekte Eco Katoen Tentdoek.

De Sky Wing is tijdens de 50 Plus Beurs te bezichtigen in hal 10 op stand D.047 van Holtkamper. De Kampeer Expo is een onderdeel van de 50 Plus Beurs, die van 17 tot en met 21 september wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Campersite.nl