Campersite - Alles over campers, camperplaatsen, accessoires, techniek & onderhoud - Tweedehands & nieuwe campers

 

Nieuwsrubrieken

 

Camper kopen

Camper huren

Bedrijven

Bestemmingen

Campings

Onderhoud


Accessoires

Techniek

Camper-informatie België / Luxemburg

BelgieNiets is zo aantrekkelijk als een bezoekje aan onze zuiderburen. België, niet alleen het land van frieten, pintjes, bonbons, wafels en Manneke Pis, maar ook van prachtige stranden en levendige badplaatsen langs de Noordzee en de prachtige natuur van de Ardennen.

 

Luxemburg, met het door de ligging iets internationaler, en de geringe grootte iets intiemer karakter, sluit zich daar bij aan om ons te verwelkomen voor een aangename en gezellige reis. En gelukkig voor de camperaars zijn zowel België als Luxemburg wat campervriendelijker als Nederland.

Links

 

 
Vlaanderen

VlaanderenEen actueel overzicht van camperplaatsen in Vlaanderen. Ook in België is er sprake van een groeiend aantal echte overnachtingsplaatsen.

Ardennen

ArdennenCamperplaatsen en aardige kleine campings in de Ardennen alsmede een uitgebreide beschrijving van een weekendje kanoën op de rivier de Lesse.

Antwerpen

AntwerpenAntwerpen, een levendige stad, ideaal voor een gezellig weekendje uit. Overdag lekker winkelen, 's avonds eerst een hapje eten en dan de kroeg in.

Brussel

BrusselBrussel, een stad met allure, biedt sfeer en vermaak voor een heerlijk weekendje uit.

Luxemburg

LuxemburgIn Luxemburg zoeken we nog plaatsen om te overnachten. Heb je een aanvulling? Een mailtje naar aloys@campersite.nl wordt op prijs gesteld!


Met de camper door België en Luxemburg

Hond mee?

Van Rob Wensink komt de volgende tip:
Reis je met een hond neem dan min. 2 poepzakjes mee anders krijg je de hondepoepbrigade op je dak. Het is in geheel België verplicht om een "hondenpoepzakje" bij je te hebben wanneer je met je hond gaat wandelen. Dit wordt gecontroleerd, de boete bedraagt ca. € 50,=.