ZiZo Campertechniek organiseert Vering Technodag

Campersite.nlVeel mensen denken dat het hoort, als de camper tijdens het rijden:

 

  • veel last heeft van zijwind en spoorvorming
  • een schommelig rijgedrag vertoont
  • voor- of achterover helt
  • bonkend over de drempels gaat

 

In werkelijkheid zijn dat stuk voor stuk symptomen van overbelaste veren. ZiZo Campertechniek weet uit ervaring dat heel veel “beladen” campers gewoon te zwaar zijn voor het onderstel waarop ze zijn gebouwd. Reden voor ZiZo Campertechniek om op 9 mei a.s. een Vering Technodag te organiseren.

Daarom geeft ZiZo tijdens deze technodag een presentatie over campervering en verschillende mogelijkheden om deze aan te passen, ook kunt je je camper door ZiZo Campertechniek laten controleren.

 

De voordelen van een aangepaste vering zijn dat je camper minder schokken te verwerken krijgt en daardoor langer mee gaat, én comfortabeler en veiliger de bestemming tegemoet rijdt.

 

Wat de gevolgen kunnen zijn van een overbelaste vering kun je zien aan de foto van een zogenaamde buffer. De buffer is het onderdeel van de vering dat er voor zorgt dat de camper bij extreem inveren geleidelijk wordt opgevangen. Links op de foto is een buffer afgebeeld die als gevolg van een te zware belasting is beschadigd, rechts is de nieuwe buffer.

 

Aanmelding voor de Vering Technodag dient tijdig te gebeuren, en kan per e-mail.