NKC verwelkomt 25.000e lid

Campersite.nlDe NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) heeft gisteren op de Floriade de heer René van Kilsdonk als 25.000ste lid verwelkomd.

 

Voorzitter André Reumer van de belangenvereniging van camperaars zette hem in het zonnetje door de familie Van Kilsdonk een jaar gratis lidmaatschap aan te bieden, plus een TomTom-navigatiesysteem.

Van de Floriade-organisatie ontving de familie een passe-partout voor Floriade-bezoek. De NKC, die vorig jaar het 35-jarig bestaan vierde, groeit al jaren als kool. De organisatie maakt zich onder meer sterk voor meer overnachtingsmogelijkheden voor camperaars in Nederland.

 

Ook rondom de Floriade heeft de NKC zich hiervoor ingezet. Dankzij de samenwerking met de Floriade zijn er vele overnachtingsplekken voor camperaars beschikbaar in de omgeving, van waaruit de wereldtuinbouwtentoonstelling makkelijk per fiets of met het openbaar vervoer te bereiken is. De Floriade verwacht dit seizoen veel bezoekers uit binnen- en buitenland die met de camper op dit evenement afkomen.