Nieuwe importeur Concorde

Campersite.nlEurope on Wheels heeft, vanwege gezondheidsredenen van eigenaar Hans de Reus, haar activiteiten als importeur van Concorde Reisemobile moeten staken. Het importeurschap van Concorde is eind juli overgenomen door Camper Techniek Eersel, dat al enige tijd actief was als dealer van Concorde.

Campersite.nlCamper Techniek Eersel (CTE) is ongeveer 20 jaar geleden ontstaan uit de grote vraag naar specialisme in Amerikaanse campers. Omdat weinig bedrijven voldoende kennis in huis hadden om reparatie en onderhoud aan campers van Amerikaanse makelij uit te voeren, kon men voor problemen vaak nergens terecht.

 

Gezien de vraag naar dit specialisme, zijn Lieke en Jef Vialle hier als echte camperliefhebbers als hobby mee aan de slag gegaan. Die hobby is in de loop der jaren uitgegroeid tot een officieel bedrijf: Camper Techniek Eersel.

 

Camper Techniek Eersel werd najaar 2008 verkocht aan Martijn en Niels van Kempen, die behalve de verkoop van nieuwe campers uit de Verenigde Staten en het dealerschap van Concorde, nu dus ook het importeurschap van Concorde ter hand hebben genomen.