CCN Technoweekend 2010

Campersite.nlRidderbeks Campers, Caravans en Vouwwagens in het Limburgse Echt was gastheer van het CCN Technoweekend najaar 2010, dat werd gehouden van 12 t/m 14 november.

 

Er zouden ongeveer 40 campers van de CCN bij Ridderbeks blijven overnachten om aan dit zowel leerzame als gezellige weekend deel te nemen.

Campersite.nlOp vrijdag kwamen al rond 16.00 uur de eerste camperaars het terrein van Ridderbeks op gereden om er 2 nachten te verblijven.

 

Campersite.nlIn de avond werden er enkele lezingen gehouden door en over de CCN, ook vertelde Jos Ridderbeks het één en ander over het ontstaan van zijn bedrijf.

 

Op zaterdag 13 november was er een technische markt met diverse stands gepland waarbij informatie en materiaal voor de camper werd geboden. Deze begon rond 10:00 uur met vele demonstraties en lezingen over allerlei technische en nieuwe snufjes op campergebied.

 

Campersite.nl Campersite.nl

 

Campersite.nlMede dankzij de de vele lekkernijen van Bakkerij Clout en de medewerking van o.a. Chatelain Wijnen werd het een gezellige technische braderie waar de bezoekers de laatste snufjes konden bewonderen.

  

Campersite.nlZondagmorgen werd nog gezellig na gekletst bij een kop koffie en vertrokken de camperaars om 11:00 uur weer huiswaarts.

Al met al een bijzonder gezellig en geslaagd weekend waarvoor het team van Jos Ridderbeks alle bezoekers, leveranciers én natuurlijk de CCN hartelijk wil bedanken voor de enthousiaste inzet en belangstelling.