Bürstner Brevio: compacte camper met mogelijkheden

Campersite.nlMet de nieuwe Brevio introduceert Bürstner een camper van nog geen 6 meter lengte, die een mooie synthese vormt tussen de compacte buscamper en de ruimere semi-integraal camper.

 

De camper is gebouwd op een Fiat Ducato basis waarbij wanden en dak in een solide sandwich bouwwijze zijn vervaardigd. De grote deur aan de achterzijde maakt het niet alleen het beladen een stuk makkelijker, maar biedt ook de mogelijkheid om grotere objecten zoals fietsen en dergelijke mee te nemen.

Het verhoogde dak boven de cabine zorgt voor extra loop- en bergruimte, en de camper is standaard voorzien van een Skyroof voor voldoende licht en lucht. Verder is de Brevio leverbaar in 3 kleuren: wit, zilvergrijs en champagne, waarbij het dak optioneel in hagelbestendig polyester kan worden geleverd. Ook is er een speciale wegdraaibare fietsendrager leverbaar.

 

Campersite.nl Campersite.nl
Campersite.nl Campersite.nl

 

De Brevio T600 is 5,99 m lang en heeft een leeggewicht van 2680 kilo, een laadvermogen van 620 kilo, desgewenst en mits voorzien van een trekhaak kan er door de Brevio een aanhanger van max. 2000 kg worden getrokken.