Thetford introduceert speciale koelkast voor buscampers

Thetford introduceert speciale koelkast voor buscampers

XL koelkast voor buscampers

ETTEN-LEUR – Buscampers hebben specifieke eigenschappen. In tegenstelling tot de rechthoekige opbouw van een (half) integraal camper of alkoof camper hebben ze wanden die niet geheel vlak zijn en ook niet helemaal verticaal lopen.

Een buscamper is ter hoogte van het dak wat smaller dan op vloerniveau. Dat maakt het lastig om daar de tegenwoordig zo populaire XL koelkasten in te bouwen. Deze zijn immers hoog zodat je daar wat inbouwdiepte te kort komt.Lees verder

Derde editie Particuliere Campermarkt in Bunnik

Derde editie Particuliere Campermarkt in Bunnik

Particuliere campermarkt, dit keer in bunnik

BUNNIK – Volgende week vind alweer de derde editie van de Particuliere Campermarkt plaats. Volgend weekend, op 30 april en 1 mei, vindt de Particuliere Campermarkt plaats op een nieuwe locatie.

De eerste twee edities werden gehouden op Camperpark de Wielewaal. Dit keer heeft de organisatie voor een ander locatie gekozen, namelijk camping De Boogaard in Bunnik bij Utrecht.
Lees verder

Duitsland overweegt invoeren blauwe milieusticker

Duitsland overweegt invoeren blauwe milieusticker

Strengere maatregelen tegen uitstoot fijnstof in Duitsland.

ZOETERMEER – Duitsland heeft problemen om aan de door de Europese Commissie opgelegde eisen met betrekking tot de uitstoot van fijnstof te voldoen. De Duitse regering ziet zich daarom genoodzaakt om maatregelen te nemen.

Enerzijds zal er in Duitsland strenger worden gecontroleerd op de aanwezigheid van een milieusticker, die onze oosterburen ook wel Umweltplakette noemen. Anderzijds zullen ook de boetes worden verhoogd. Lees verder

Truma iNet System

Truma iNet System

Truma iNet System

Wilt u op de skipiste uw verwarming per app inschakelen? En dan instappen in een warm voertuig? Het Truma iNet System maakt het mogelijk.

Lees verder

Bimobil 510 LBH camper

Bimobil 510 LBH camper

‘Brave’ Bimobil 510 LBH camper

OBERPFRAMMERN –  Voor wie een beetje thuis is in de wereld van terreincampers, is Bimobil zeker geen onbekende. Dit Zwitserse merk bouwt hoofdzakelijk vierwielaangedreven campers die voor zelfs de allerzwaarste omstandigheden geschikt zijn en heeft daar een prima reputatie mee opgebouwd.

Menig camperaar zal zich op de beurzen vergapen aan de stoere, eigenzinnige campers van Bimobil. De nieuwe LBH 510 is wat dat betreft een vrij normale camper, volgens de begrippen van Bimobil.Lees verder